Forebyggelse mod virus

I disse tider fremkommer meget misinformation.
Det bedste man kan gøre for at imødekomme en virus er at sørge for at have et ordentligt immunforsvar.
Immunforsvaret kan styrkes ved en balanceret kost, jo mere basisk jo bedre hvis vi taler antiinflamatorisk kost.

Det er også vigtigt at opholde sig i sunde miljøer, sørge for at få massere af vand, motion i naturen om muligt.For at optimere immunforsvaret, kunne man supplere med vitaminer som Selen og Silicium.

Et multivitamin med et højt indhold af alle de almindelige vitaminer som Zink, Magnesium, Vitamin A, B, C, D er også anbefalelsesværdigt.

Det er også vigtigt at få Omega 3, 6, 9 da mange vitaminer er fedtopløselige, og derved kan man ikke optage de vitaminer hvis ikke man i forvejen får nok omega 3, 6 og 9. Hampefrøolie/Hørfrøolie.

Planten ser det unaturlige spritbrug som en dårlig tendens, som på ingen måder styrker immunforsvaret. Vi lever af bakterier, og sprit dræber alle bakterier. Vi anbefaler at folk vasker deres hænder i økologisk sæbe for at skåne både hud og celler for overdrevne mængder af sprit. Tænk især over jeres børn som ikke kan sige fra, og sørg for at de finder en balance i sprit/sæbe brug fremfor at bruge sprit og gøre det alt for almindeligt – immunforsvaret har brug for bakterier.

 

Skriv et svar